Politica de confidențialitate

 

Accesarea și folosirea acestui site, implică acceptarea de catre dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Manufactura de Bunătăți S.R.L. colectează informatii prin intermediul site-ului web www.fructos.ro, în conformitate cu legislația română care face referire la aceste aspecte. Site-ul plaseaza un "cookie" pe calculatorul vizitatorului, ce este utilizat pentru colectarea de informații statistice cu privire la utilizarea site-ului nostru și la autentificarea automată a clientului.

Colectarea datelor se face prin:

 •        Formularul de înregistrare client
 •        Formularul de comandă
 •        Formularul de contact
 •        Formularul de abonare newsletter

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului sunt folosite pentru:

 •        Ușurarea comunicării directe și indirecte cu consumatorii;
 •        Facturarea produselor comandate de către dumneavoastră;
 •        Livrarea produselor;
 •        Comunicarea cu privire la disponibilitatea unuia sau mai multor produse;
 •        Comunicarea asupra diferitelor oferte/ promoții disponibile;
 •        Rezolvarea anulărilor sau plângerilor referitoare la comandă, serviciile sau produsele achiziţionate.
 •        Comunicarea privind situația contului de pe www.fructos.ro, evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor oferite.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată. S.C. Manufactura de Bunătăți S.R.L., își asumă obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii site-ului nostru.

S.C. Manufactura de Bunătăți S.R.L., se angajează să nu transmită către terţe părţi neautorizate, datele personale ale utilizatorilor site-ului şi să le folosească doar în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi şi informării acestora. Astfel, informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Poliției, Instanțelor Judecătorești sau altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Orice utilizator care a furnizat explicit date cu caracter personal pe site-ul www.fructos.ro poate opta pentru ștergerea acestora din baza noastră de date prin trimiterea unui e-mail la adresa atelier@fructos.ro.

Pentru informari, suport și/sau reclamații, ne puteți contacta la adresa atelier@fructos.ro.

Informaţiile de orice natură furnizate de către dumneavoastră companiei Manufactura de Bunătăți S.R.L., vor rămâne în proprietatea noastră. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului şi pot fi făcute cunoscute numai cu consimţământul scris al companiei şi după obţinerea unui angajament de confidenţialitate din partea celui care le primeşte.